22 Februarie, 2019

Tichetele de masa reduc cheltuielile salariale cu 37%, fiind un instrument de motivare util pentru companii

Sistemul tichetelor de masă este un instrument necesar oricărei politici sociale echilibrate, indiferent de organizarea societății, de mărimea acesteia sau de domeniul de activitate, pentru a asigura un climat de lucru sănătos și pentru menținerea motivației angajaților față de companie. Pe lângă beneficiile pentru salariați, sistemul prezintă și o serie de avantaje fiscale care îl fac atrăgător pentru orice tip de societate. 

Pentru fiecare 100 de lei pe care angajatorul o plătește angajatului sub formă de salariu net, angajatorul va mai plăti către bugetul de stat contribuții în valoare de 80 de lei. Însă, în cazul tichetelor de masă, atât patronii, cât și angajații ies în câștig. înseamnă scutire de la plata taxelor sociale. Mai mult, suma acordată de angajator sub această formă este deductibilă la impozitul pe profit. 

Tichetele de masă nu se adresează doar marilor companii, acestea sunt tot atât de benefice și firmelor cu un număr mai redus de angajați. Dacă un angajator decide să acorde salariaților săi tichete de masă în valoare lunară de 330 RON, el va economisi lunar pentru fiecare angajat aproximativ 190 de lei. Într-o firmă cu 10 angajați, într-un interval de un an, angajatorul, folosind tichetele de masă, va economisi 22.800 de lei, sumă semnificativă pentru orice întreprinzător.

Prin intermediul tichetelor de masă emise de Up România, salariații se bucură de flexibilitate în a-și alege locația dorită pentru procurarea alimentelor. Fie că este vorba de restaurante, fast-food-uri sau hypermarketuri, angajații au la dispoziție o gamă variată de opțiuni pentru utilizarea tichetelor de masă. Sistemul oferit de Up România este ușor de integrat de către firme, indiferent de numărul de angajați existent. Cu ajutorul platformei de comenzi Cheque Online, angajatorilor li se oferă o administrare rapidă a tuturor operațiunilor (gestiunea comenzilor de tichete, acces la istoricul comenzilor și la facturile companiei), în timp ce angajații primesc informații în timp real despre soldul și tranzacțiile efectuate cu cardurile de masă.

Angajatorul are la dispoziție o soluție inteligentă pentru reducerea cheltuielilor și se bucură de respectul și recunoștința unei echipe motivate și performante. Angajații se simt implicați și recompensați pentru munca depusă, iar puterea lor de cumpărare crește. Coeziunea echipei este și ea influențată pozitiv, angajaților fiindu-le mult mai ușor să ia masa împreună, fapt transformat într-un obicei zilnic.

Up România (Chèque Déjeuner România SRL) face parte din Grupul Up, o companie internațională și solidă. Este prezentă în 18 țări și are o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Intră și află cum poți obține tichetele de masă pentru salariații tăi! 

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia TheWorldAthome reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu

monaliza.kiev.ua

подробнее

У нашей фирмы авторитетный web-сайт на тематику Шины Matador купить.