ANAF: Un nou mod de a depune Declaraţia unică

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală e emis un prin care anunţă un nou mod de a completa şi depune online Declaraţia unică, dezvoltând o aplicaţie informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa .

Completarea şi depunerea declaraţiei unice prin această aplicaţie se poate realiza doar cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual.

 

ANAF recomandă utilizarea din timp a aplicației dedicate completării și depunerii online a Declarației unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem.

Reamintim că, în cadrul şedinţei de ieri a Guvernului, a fost adoptată o ordonanţă de urgenţă prin care se prelungeşte termenul limită pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice care realizează venituri extra-salariale (formularul 212) până la 31 iulie 2018.

Contribuabilii care depun electronic Declarația unică beneficiază de bonificația de 5% din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaþie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

Ai nevoie de OpANAF nr. 888/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a formularului (212) – Declarație unică? Poţi cumpăra actul la zi, în format PDF şi MOBI, de !

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Un comentariu

 • Răspunde
  Teo
  iulie 16 2018

  O noua aplicatie, o noua eroare… Chiar nu se poate mobiliza anaful sa ia un hosting mai bun?

  Sesiunea nu a putut fi stabilita
  Eroare
  Pentru asistenţă tehnică, vă rugam să completaţi formularul de .
  Pentru o sesiune nouă vă rugăm să inchideţi browserul şi să deschideţi unul nou.

Scrie un comentariu

подробнее

Нашел в интернете интересный сайт со статьями про progressive.ua.
http://velotime.com.ua